Client - Saroj Rateria
Location - Prabhadevi, Mumbai
Date of completion - 2012

The brief was to design a showroom that displayed silver artifacts in ways that showcased them as invitingly as possible. The solution was to create a contemporary space, containing a strong geometry of lines and angles. A neutral play of grey and black served as a background for the silver on display. To create an antithesis to the greys and blacks the use of a deep shade of pink was incorporated at various locations.

An entire wall has been converted into a mural of mirror panels and the flooring has been laid in dark wood. Where shelves would have ordinarily displayed the products, they were replaced by ‘floating’ boxes. To complement these boxes, furniture encased in glass-display lended an elegant touch to the space.